Οδηγίες Εγγραφής στην Εξεταστική

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019-2020
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές για την διαδικασία δήλωσης των μαθημάτων στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στην εξεταστική Ιουνίου 2020. Η δήλωση αυτή είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και πρέπει να υποβληθεί έως την Παρασκευή 5/6.

Για να δηλώσετε τα μαθήματα στα οποία θέλετε να εξεταστείτε θα πρέπει:

1) Να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα εξετάσεων Ιουνίου 2020 (μπορείτε να το δείτε εδώ).
2) Να εγγραφείτε στο σύστημα eClass (αν δεν το έχετε πράξει ήδη).
3) Να εγγραφείτε στο μάθημα "Εξετάσεις Ιουνίου 2020 Τμήματος XYZ", όπου XYZ είναι το τμήμα σας.
4) Να εγγραφείτε σε όλα τα μαθήματα στα οποία θέλετε να εξεταστείτε. Επιλέγοντας από το αριστερό μενού το   "Ομάδες Χρηστών" εμφανίζονται τα μαθήματα του τμήματος οργανωμένα σε εξάμηνα. Για να εγγραφείτε στα   κατάλληλα μαθήματα, απλά κάνετε κλικ στο εικονίδιο δεξιά από κάθε μάθημα. Αν εγγραφείτε σε λάθος μάθημα,   κάνετε κλικ στο ίδιο εικονίδιο (που έχει κόκκινο χρώμα) για να απεγγραφείτε.
5) Τέλος, αν δεν έχετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να συμμετέχετε σε εξ'αποστάσεως εξετάσεις, γραφείτε και   στην ομάδα που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Ο απαιτούμενος εξοπλισμός αναφέρεται στην περιγραφή της ομάδας.

Εάν θέλετε να εξεταστείτε σε μαθήματα που προσφέρονται από άλλα τμήματα, θα πρέπει να εγγραφείτε στα μαθήματα των τμημάτων (βλέπε βήμα 3) και στη συνέχεια να εγγραφείκτε στις ομάδες των αντίστοιχων μαθημάτων (βλέπε βήμα 4). Για να βρείτε από ποιο τμήμα προσφέρεται ένα μάθημα, αρκεί να δείτε το πρώτο ψηφίο του κωδικού του στη δήλωση μαθημάτων σας (δείτε παρακάτω την αντιστοίχιση κωδικών με τμήματα).

Εγγραφή στο eClass

Κατά την πρώτη είσοδό σας στο eClass θα πρέπει να κάνετε εγγραφή ως εξής: Από το μενού αριστερά, Βασικές Επιλογές --> Εγγραφή --> Εκπαιδευόμενου --> Επιλέγετε οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους πιστοποίησης (Πιστοποίηση μέσω LDAP ή Single Sign On) και δίνετε username/password που έχετε ενεργοποιήσει μέσω του u-register.

Εγγραφή σε μάθημα

Αφού κάνετε login στο eClass θα επιλέξετε από πάνω αριστερά το εικονίδιο "Εγγραφή σε μάθημα". Στη συνέχεια στην κατηγορία θα επιλέξετε με τη σειρά Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών --> Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και μετά θα εγγραφείτε στα μαθήματα των τμημάτων που πρέπει.

Πρώτο ψηφίο κωδικού ανά τμήμα και αντίστοιχο μάθημα για δηλώσεις

1) Οικονομικής Επιστήμης
2) Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
3) Πληροφορική
4) Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών
5) Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας
6) Στατιστικής
7) Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
8) Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να δείτε εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εξεταστική.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης