Δηλώσεις Μαθημάτων & Συγγραμάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2020-2021
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων επιλογής μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα ξεκινήσει την Δευτέρα 12/10 και θα λήξει την Δευτέρα 26/10, μέσω του συστήματος της ηλεκτρονικής γραμματείας.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται για την ακύρωση του βαθμού τους σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου οφείλουν να συμπληρώσουν την ανάλογη αίτηση προς τη Συνέλευση του τμήματός τους, κατά τις ημέρες και ώρες που δέχεται η γραμματεία του τμήματός τους, εντός της περιόδου δηλώσεων μαθημάτων ή μέσω της αποστολής e-mail προς την γραμματεία μέσω της ιδρυματικής ηλεκρονικής τους διεύθυνσης (username@aueb.gr) επισυνάπτοντας και φωτοτυπία της ταυτότητάς τους.


Οι πρωτοετείς φοιτητές απαιτείται πρώτα να ενεργοποιήσουν τους ιδρυματικούς λογαριασμούς τους από την Πέμπτη 15/10 μέσω της σελίδας https://uregister.aueb.gr/ και έπειτα να προβούν στη διαδικασία ηλεκτρονικής δήλωσης μαθημάτων.


Τέλος, για τη δήλωση συγγραμάτων των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου θα συνδεθείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Εύδοξος. Η πλατφόρμα θα ανοίξει σε μελλοντική ημερομηνία και θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης