Λειτουργία εστιατορίου την περίοδο των εορτών

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2020-2021
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

Στις δύσκολες περιόδους που ζούμε εξαιτίας τόσο της υγειονομικής όσο και της νέας κοινωνικοοικονομικής κρίσης η αβεβαιότητα για τη συνέχεια της πανδημίας συνεχώς εντείνεται. Σε αυτό το δυσμενές πλαίσιο τόσο η απαγόρευση ελεύθερης μετακίνησης όσο και η δυσκολία επιστροφής των φοιτητών στην οικογένειά τους για την περίοδο των εορτών αποτελεί ένα ακόμη βάρος για τη φοιτητική κοινότητα.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες μεγάλη μερίδα φοιτητών θα αναγκαστεί να παραμείνει στην Αθήνα για την περίοδο των εορτών. Οι φοιτητές αυτοί, υπό την πίεση των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, σύμφωνα με τις προηγούμενες χρονιές θα συναντήσουν το εστιατόριο του ΟΠΑ κλειστό, δίχως να μπορεί να τους εξυπηρετήσει.

Στα πλαίσια αυτά, αιτούμαστε την κανονική λειτουργία του εστιατορίου του ΟΠΑ για τους φοιτητές του, εξαιρώντας τις ημέρες της Πέμπτης 24/12/2020, Παρασκευής 25/12/2020, Σάββατο 26/12/2020, Πέμπτης 31/12/2020, Παρασκευής 1/1/2021 και Σάββατο 2/1/2021 σεβόμενοι και τις οικογένειες των εργαζομένων του εστιατορίου. Κάθε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα οφείλει να μεριμνά με κάθε τρόπο για τη διασφάλιση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας ιδιαιτέρως σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Περιμένουμε και από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Φοιτητικής Λέσχης του ΟΠΑ να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση και ευαισθησία και να μεριμνήσουν ώστε να μη στερηθούν οι φοιτητές την πρόσβαση στη σίτιση καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Δείτε εδώ το αντίστοιχο αίτημα που καταθέσαμε στη Φοιτητική Λέσχη του ΟΠΑ

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης