Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο 10-2-2021

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2020-2021
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Τρίτη 09/02 αποφασίζει τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο κατά του νέου νομοσχεδίου Παιδείας.

Η κυβέρνηση δίχως ουσιαστική διαβούλευση και αγνοώντας την λαϊκή αντίδραση απέναντι σε όσα προτίθεται να νομοθετήσει φέρνει ένα αντι-εκπαιδευτικό νομοσχέδιο προς ψήφιση. Αντιδράσεις που προέρχονται από σύσσωμη την εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα όπως Πρυτάνεις, Σύγκλητοι, σύλλογοι μελών ΔΕΠ, καθηγητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (βλ. σχετικές ανακοινώσεις ΟΛΜΕ και ΔΟΕ) και φυσικά από την ίδια τη φοιτητική και μαθητική κοινότητα.

Σε όλα αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» απαντά με ενεργοποίηση όλων των φοιτητών του Συλλόγου ώστε να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αύριο Τετάρτη 10/02 και ώρα 13:00 με αφετηρία τα Προπύλαια επί της Πανεπιστημίου. Προτρέπουμε όσους συμμετέχουν να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, κατά τη διάρκεια συμμετοχής τους στη συγκέντρωση.

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης