Κατάργηση Διδάκτρων στα Μεταπτυχιακά ΤΩΡΑ!

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2016-2017
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΜΕΣΗ υλοποίηση της δέσμευσης για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Η αναγκαιότητα της κατάργησης των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά προγράμματαπροβάλλει αναγκαία πολύ περισσότερο σήμερα που, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών βρίσκεται σε συνθήκες “οικονομικής ασφυξίας”.

Η κατάσταση αυτή αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα συνέχισης των σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο για μεγάλο αριθμό αποφοίτων. Αυτό άλλωστε πιστεύουμε πως αποδεικνύεται και από τη μειωμένη προσέλευση υποψηφίων στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Ο.Π.Α.

Είναι η ώρα λοιπόν να συναισθανθούμε όλοι τις ευθύνες και υποχρεώσεις μας, να αντιληφθούμε πως η Παιδεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν εμπόρευμα, πως το χρήμα δεν μπορεί να διαιρεί τους ανθρώπους, να συνειδητοποιήσουμε πως κύριο μέλημα μιας προνοητικής Πολιτείας είναι η μόρφωση των νέων ανθρώπων προκειμένου να θέτει στέρεες βάσεις για τη δημιουργία μιας δίκαιης, ευνομούμενης και αλληλέγγυας κοινωνίας. Λέξεις και αξίες ξεχασμένες στις μέρες μας που οφείλουμε όμως να υπηρετήσουμε και πάλι.

Απαιτούμε λοιπόν, σήμερα κιόλας, την άμεση υλοποίηση της προεκλογικής σας δέσμευσης για κατάργηση των διδάκτρων σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Δημόσιων Πανεπιστημίων.

 

katalogos didaktrwn mps asoee

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης