Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Νομοσχέδιο Παιδείας

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2021-2022
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Πέμπτη 14/07 αποφασίζει τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο κατά του νέου σχεδίου-νόμου Παιδείας.

Η κυβέρνηση δίχως ουσιαστική διαβούλευση, με ευκαιρία τόσο την έξαρση της πανδημίας για άλλη μία φορά όσο και την απουσία της φοιτητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας από το φυσικό τους χώρο που είναι το πανεπιστήμιο, «αποφασίζει και διατάζει» για εκείνους εν αγνοία τους. Φέρνοντας προς ψήφιση άλλο ένα αντι-εκπαιδευτικό νομοσχέδιο, προσπαθεί να καταλύσει τις δημοκρατικές αποφάσεις εντός των πανεπιστημίων και να καταλύσει τον Συνταγματικά κατοχυρωμένο χαρακτήρα της Δωρεάν και Δημόσιας Παιδείας.

Για το λόγο αυτό, ακόμη και με τις συνθήκες να μην ευνοούν την μαζικότητα λόγω της θερινής περιόδου των διακοπών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» προτρέπει την ενεργοποίηση όλων των φοιτητών του Συλλόγου ώστε να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο σήμερα Πέμπτη 14/07 και ώρα 19:00 με αφετηρία τα Προπύλαια επί της Πανεπιστημίου. Προτρέπουμε όσους συμμετέχουν να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, κατά τη διάρκεια συμμετοχής τους στη συγκέντρωση.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης