Πώς θα σου φαινόταν να έγραφες 10 σε εξέταση και εργασίες αλλά τελικά να μην έβλεπες αυτό το βαθμό στο e-grammateia?

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2021-2022
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022

Στις 5 Ιουλίου οι φοιτητές του τμήματος ΔΕΤ εξετάστηκαν στο μάθημα «Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένων» με διδάσκοντα τον Λουρίδα Παναγιώτη. Έως και την ημέρα αυτή οι φοιτητές έπρεπε να είχαν παραδώσει δύο υποχρεωτικές εργασίες προκειμένου να βαθμολογηθούν με άριστα το 10.

Μία εβδομάδα μετά όμως, έχοντας ήδη τελειώσει η εξεταστική περίοδος και έχοντας ξεκινήσει τις θερινές τους διακοπές, οι φοιτητές έλαβαν με έκπληξη, ειδοποίηση από τον κύριο Λουρίδα ότι καλούνται να παραδώσουν εν μέσω θέρους ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ως εκπρόσωποι φοιτητών επικοινωνήσαμε άμεσα με τον διδάσκοντα του μαθήματος για να του επισημάνουμε το παράλογο της ειδοποίησής του αυτής καθώς και ότι παραβίαζει τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Πανεπιστημίου μας με βάση τον οποίο το μάθημα ολοκληρώνεται με την τελική του εξέταση. Επιπρόσθετα του προτείναμε να προχωρησει σε προαιρετικότητα της 3ης αυτής εργασίας. Δυστυχώς η απάντηση που λάβαμε ήταν αρνητική και για το λόγο αυτό θέσαμε το ζήτημα και στο Πρυτανικό Συμβούλιο του ΟΠΑ που συνεδρίασε την Παρασκευή 15/07. Ο εκπρόσωπος φοιτητών που έθεσε το θέμα στη συνεδρίαση, επεσήμανε στον Πρύτανη την παραβίαση του Εσωτερικού Κανονισμού και τον κάλεσε ως τελικό υπεύθυνο της τήρησης των υποχρεώσεων των διδασκόντων να επικοινωνήσει με τον κ. Λουρίδα προκειμένου να μην ισχύσει η υποχρέωση υποβολής 3ης εργασίας.

Αναρωτιόμαστε, τι ακόμη ενδέχεται να μας ζητηθεί για να περάσουμε ένα μάθημα... και κατά δεύτερον, πόσο αδιάφορος μπορεί να είναι ένας Πρύτανης για τα ακαδημαϊκά ζητήματα του πανεπιστημίου του;

Για πολλοστή φορά θα θέσουμε το ερώτημα προς όλα τα μέλη της Ακαδημαικής Κοινότητας, «ποιος επιτέλους διοικεί αυτό το Πανεπιστήμιο» που επιτρέπει τις καθηγητικές αυθαιρεσίες και επιβάλλει υποχρεώσεις για όλους τους υπόλοιπους.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης