ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2009-2010
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Πειθαρχική Δίωξη στον Τρ. ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ

Tρεις ακριβώς μήνες μετά την απόφαση της Γ.Σ. του Οικονομικού να μην εγκρίνει την αίτησή του για άδεια κατοχής β' θέσης προκειμένου να απασχοληθεί ως διευθύνων σύμβουλος της, ιδιωτικών συμφερόντων, Proton Bank, ο κ. Κολλίντζας συνεχίζει προκλητικά νακατέχει δύο θέσεις.

 

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Καμιά ΑΝΟΧΗ στα αντιλαϊκά μέτρα

Καμία ανοχή, καμία συναίνεση στα αντιλαϊκα μέτρα που ξεθεμελίωνουν το κοινωνικό κράτος και οδηγούν τον λαό στην ανεργία και την οικονομική ανέχεια...

 Διαβάστε το σχετικό φυλλάδιο.

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά του Γ. Αλογοσκούφη

-για την εβδομαδιαία καταπάτηση του ασύλου από την παρουσία της αστυνομικής του φρουράς σε αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Τις προηγούμενες μέρες, πληροφορηθήκαμε από φοιτητές του Πανεπιστημίου μας ότι στη διάρκεια των διαλέξεών του ο Γ. Αλογοσκούφης προσέρχεται στην αίθουσα υπό τη συνοδεία αστυνομικής φρουράς, για λόγους προστασίας!!!oxi-allo-karbouno

Ως οφείλαμε, ως υπεύθυνη φοιτητική παράταξη παρευρεθήκαμε το πρωί της Τετάρτης 12 Μαΐου στο κτίριο όπου διδάσκει ο κύριος αυτός, ώστε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την ακρίβεια και την αξιοπιστία της πληροφορίας. Και πράγματι, η καταγγελία αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινή. Το θράσος του κυρίου αυτού είναι απύθμενο. Τολμά και προσέρχεται σε ακαδημαϊκό χώρο με συνοδεία αστυνομικών καταλύοντας εν πλήρη συνειδήσει το ακαδημαϊκό άσυλο όπως ακριβώς διέλυσε την ελληνική οικονομία. Στην αποδόμηση και τηνκαταβαράθρωση αρχών και αξιών αποδεικνύεται μάστορας.

Είναι προφανές πως φοβάται τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου που στενάζει από την οικονομική ανέχεια που επέφερε η αποτυχημένη οικονομική πολιτική που εφάρμοσε επί σειρά ετών ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας...

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Ηλεκτρονική Γραμματεία

Μετά από χρόνια αιτήματα της ΠΑΣΠ είμαστε ένα βήμα πριν την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Γραμματείας...

Δείτε το σχετικό Φυλλάδιο...

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Συμπαράσταση στο λαό της Αϊτής

haiti-1

Η ΠΑΣΠ, διαισθανόμενη την ευθύνη της απέναντι στο λαό της Αϊτήςσυγκεντρώνει τρόφιμα και ρούχα προς αποστολή στη δοκιμαζόμενη χώρα. Καλούμε την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΟΠΑ να συμβάλλει στην πρωτοβουλία αυτή.  

Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο της ΠΑΣΠ.

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Αναδρομική Αναβαθμολόγηση στην ΟΔΕ

Η ΠΑΣΠ πέτυχε την Αναδρομική Αναβαθμολόγηση στην ΟΔΕ
Τη στιγμή που ορισμένοι Καθηγητές δεν δίσταζαν να αποκαλέσουν τους φοιτητές «κωλόπαιδα», η πρόταση της ΠΑΣΠ για Αναδρομική Αναβαθμολόγηση δίχως κανένα χρονικό περιορισμό απέσπασε την πλειοψηφία.
 
Με Δυνατή ΠΑΣΠ, ΟΛΑ είναι δυνάτα...
28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ