ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019-2020
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Τελικά η ιστορία, επαναλαμβάνεται;

Ιούλιος 1965-Ιούλιος 2020

55 χρόνια από τα Ιουλιανά του 1965. Μία περίοδος που ταυτίστηκε με τη συνωμοσία Κόκκα, Χοϊδά, Μητσοτάκη και Γκλύξμπουργκ προκειμένου να ανατρέψουν τη κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και αποτέλεσε την κύρια αιτία των πολιτικών ταραχών που ακολούθησαν. Η αποστασία λίγων βουλευτών-προδοτών της Ένωσης Κέντρου σε συνδυασμό με την αμερικανοκίνητη εξωκοινοβουλευτική παρέμβαση του παλατιού στην πολιτική ζωή της χώρας και η προσπάθεια περιστολής κυριαρχικών αλλά και δημοκρατικών δικαιωμάτων οδήγησαν σε πολιτική αστάθεια.
Ως απάντηση ο λαός ξεχύθηκε στους δρόμους, εκεί που πάντα αγωνιζόταν για το δίκιο του. Στις μαζικές κινητοποιήσεις που ακολούθησαν σε όλη την Ελλάδα ένα από τα κεντρικά αιτήματα των διαδηλωτών ήταν η υπεράσπιση του ακροτελεύτιου άρθρου 1-1-4 του συντάγματος - κύριου πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος (η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων).

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Πότε θα πάψουν άραγε τα "λυμένα χέρια" της αστυνομίας;

Στο κλείσιμο μόλις ενός χρόνου διακυβέρνησης της ΝΔ ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις αστυνομικών με «λυμένα τα χέρια» έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας μία «επικαιρότητα» ιδιαίτερα ζοφερή. Αυτή τη φορά, η υπόθεση του 26χρονου Βασίλη Μάγγου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουλίου έρχεται να ταράξει και πάλι το επιτελικό κράτος της ΝΔ.

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Νομοσχέδιο για Διαδηλώσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Τετάρτη 08/07 αποφασίζει τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή που αφορά το νομοσχέδιο που προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Δευτέρα 08/06 και σε συνέχεια προηγούμενων κινητοποιήσεων αποφασίζει τη συμμετοχή του Συλλόγου στο πανελλαδικό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του πολυνομοσχεδίου Παιδείας.

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

Αιτήσεις Χορήγησης Στεγαστικού Επιδόματος Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι από σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας για την αίτηση χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Πρόγραμμα & Τρόπος Εξέτασης Εαρινού Εξαμήνου

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εξεταστικής καθώς και τον τρόπο που θα εξεταστεί το κάθε μάθημα πατώντας εδώ.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ