ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2023-2024
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Χειμερινού εξαμήνου 2023-2024

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της σχολής για το Χειμερινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ των κατηγοριών (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, 10%)

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές των κατηγοριών ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και 10%, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την ηλεκτρονική εγγραφή τους μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού https://eregister.it.minedu.gov.gr, ότι ΠΡΕΠΕΙ, από σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο ΟΠΑ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://dept.aueb.gr/el/ipiresia-eggrafis-protoeton εισάγοντας ως Κωδικό Χρήστη τον 8-ψήφιο Κωδικό Εξετάσεων και Συνθηματικό τον αριθμό ΑΜΚΑ.              

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που ο ΑΜΚΑ ξεκινάει με το ψηφίο μηδέν (0) δεν το βάζετε (πχ. για ΑΜΚΑ: 03040500000 βάζετε στην εφαρμογή 3040500000)

Μετά την είσοδό σας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να αναρτήσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αίτηση εγγραφής επιτυχόντων 2023 (αρχείο pdf από την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://eregister.it.minedu.gov.gr)
  • Σκαναρισμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (αρχείο pdf, σε μία σελίδα και οι δύο όψεις)
  • Ψηφιακή έγχρωμη φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας (αρχείο jpg ή png ή jpeg)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προτιμήστε να ανεβάσετε τη φωτογραφία που θα χρησιμοποιήσετε για τη φοιτητική ταυτότητα - πάσο.

Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι πρόσφατη, έγχρωμη, καθαρή και να απεικονίζει ευκρινώς μόνο το πρόσωπό σας. Αποφύγετε να ανεβάσετε φωτογραφία από σαρωτή εκτός αν είναι καλής ποιότητας.

Για να γίνει δεκτή μια φωτογραφία από το σύστημα θα πρέπει να έχει διαστάσεις 300x360 pixels, να είναι τύπου jpg ή png ή jpeg και το μέγεθος να μην υπερβαίνει τα 100 KB.

Οι πρωτοετείς φοιτητές θα ενημερωθούν και θα λάβουν οδηγίες για την ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού τους για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (Ηλεκτρονική Γραμματεία, e-classemail, Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα κ.λπ.) με ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα του Πανεπιστημίου.

Πληροφορίες για σίτιση, στέγαση, γυμναστική, ξένες γλώσσες, πολιτιστικές δραστηριότητες, υποτροφίες, οικονομικές ενισχύσεις μπορείτε να βρείτε στη Φοιτητική Λέσχη του ΟΠΑ στη σελίδα https://lesxi.aueb.gr/

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023

Αίτημα για την εφορία λέσχης

Για άλλη μία χρονιά, η Διοίκηση του Πανεπιστημίου αγνόησε την, προβλεπόμενη από το νόμο (1ηΣεπτεμβρίου), ημερομηνία έναρξης των επαναληπτικών εξετάσεων και όρισε την 28η Αυγούστου ως την ημέρα έναρξης της εξεταστικής του Σεπτέμβρη. Φέτος, όμως, για πρώτη φορά, οι φοιτητές που θα προσέλθουν στο Πανεπιστήμιο θα βρουν το Εστιατόριο κλειστό. Η επίσημη δικαιολογία είναι πως εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης στο χώρο, όμως η πραγματικότητα είναι πως με την εξέλιξη αυτή καταστρατηγείται στην πράξη το κεκτημένο δικαίωμα των φοιτητών στη δωρεάν σίτιση. Η Πρυτανεία του Ο.Π.Α. έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη αυτή καθώς όφειλε να έχει μεταθέσει κατά δύο ημέρες, την ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την απρόσκοπτη σίτιση των φοιτητών.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ