Η παρωδία ολοκληρώθηκε…

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2012-2013
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Λίγο πριν τις 19:00 την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής...

Γ.Βενιέρης ανακοίνωσε τους 8 που ανέδειξε η νοθευμένη ηλεκτρονική ψηφοφορία. Σε σύνολο 198 εγγεγραμμένων ψήφισαν ηλεκτρονικά 172 μέλη ΔΕΠ. Ούτε λόγος βέβαια να γίνεται για το αδιάβλητο της διαδικασίας και για τη μυστικότητα της ψήφου. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό που ονόμασαν "εκλογικό αποτέλεσμα", για τις 8 θέσεις του Συμβουλίου Παράδοσης του Δημοσίου Πανεπιστημίου στα επιχειρηματικά συμφέροντα επικράτησαν οι:

1. Βέττας (Οικονομικό)
2. Τζαβαλής (Οικονομικό)
3. Δουκίδης (ΔΕΤ)
4. Κουρκουμπέτης (Πληροφορική)
5. Αυλωνίτης (Μάρκετινγκ)
6. Χατζηπαναγιώτου (ΔΕΟΣ)
7. Καραμάνης (ΟΔΕ)
8. Γεωργούτσος (Λογιστική)

Η επιλογή των Πρυτανικών Αρχών (Γάτσιου-Γιακουμάκη-Γιαγλή) να υποταχθούν στα κελεύσματα του Υπουργείου Παιδείας αποδεικνύεται ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Αν ομολογούν ότι:
αδυνατούν να υπερασπίσουν τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες που οφείλει να υπηρετεί ένα Δημόσιο Πανεπιστήμιο και,
δεν έχουν το σθένος να αγωνιστούν για να μην παραδοθεί το Ο.Π.Α. βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα, η μόνη αξιοπρεπής απόφαση είναι η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. Έστω και την ύστατη ώρα είναι πράξη γενναιότητας.
Στα highlights της διαδικασίας:
1. Η αποτυχία Γάτσιου να ελέγξει την πλειοψηφία των 8 του Συμβουλίου, τη στιγμή μάλιστα που αποτελεί την κεφαλή του Πανεπιστημίου.
2. Η ξεφτίλα του πρύτανη των παρασκηνίων Κ.Καραμάνη ο οποίος παρά την οργιώδη υπερδραστηριοποίησή του, δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά την ξεφτίλα της προτελευταίας εκλόγιμης θέσης. Με τις υγείες σας κύριε Πρόεδρε των μελών ΔΕΠ!
3. Ο χειρισμός της όλης ηλεκτρονικής διαδικασίας από το νέο πουλέν των συστημικών Διομήδη Σπινέλλη ο οποίος αποδεικνύεται νοσταλγός ...αλλοτινών εποχών.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης