Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2012-2013
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Κάλεσμα των φοιτητών του Ο.Π.Α...

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιπρύτανη και συζητήθηκαν οι κινήσεις που έχουν γίνει από το Πανεπιστήμιο σχετικά με την έκδοση της υπουργικής απόφασης. Από την πλευρά μας, ως φοιτητές, ενημερώσαμε σχετικά με τις κινητοποιήσεις που έχουμε αποφασίσει.

Η μη υπογραφή της πιστοποίησης του παιδαγωγικού προγράμματος δεν είναι τυχαία. Σχετίζεται άμεσα με την γενικότερη πολιτική κατεύθυνση ιδιωτικοποίησης της παιδείας, καθώς την ίδια ώρα υπάρχουν προγράμματα παιδαγωγικού περιεχομένου επί πληρωμή. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη αναμονή διότι μέσα στο μήνα μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης οι συγγενεύσεις Τμημάτων των Πανεπιστημίων.

Φαίνεται ότι χωρίς την κινητοποίηση των φοιτητών δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επομένως όλοι μαζί, και ο καθένας μόνος του, οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουμε την Παρασκευή 7/12 την προγραμματισμένη συνάντηση με τον υφυπουργό παιδείας στις 2.00 μμ στο υπουργείο παιδείας (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι).
Είναι αναγκαίο να είμαστε όλοι παρόντες για να διεκδικήσουμε την κατοχύρωση του επαγγελματικού μας δικαιώματος ως εκπαιδευτικοί.

Συνάντηση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12
12:30 ΘΥΡΩΡΕΙΟ ΟΠΑ
Ηλεκτρικός-> Σταθμός Νερατζιώτισσα-> Υπουργείο Παιδείας

Η Επιτροπή Εκπροσώπησης των φοιτητών
του Προγράμματος Σπουδών
Στις Επιστήμες Αγωγής & της Εκπαίδευσης του Ο.Π.Α.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης