Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους ΚΟΛΛΙΝΤΖΕΣ

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2012-2013
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Οι τελευταίες εξελίξεις με την προφυλάκιση Λαυρεντιάδη, Κολλίντζα καθώς...

και άλλων τεσσάρων προσώπων εμπλεκομένων με τη χρεοκοπία της Proton Bank ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ απόλυτα τις καταγγελίες της παράταξής μας.

Και οι πέτρες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών γνωρίζουν πολύ καλά τον ανένδοτο αγώνα που επί σειρά ετών δώσαμε ώστε να ακυρώσουμε τα άνομα σχέδια του Τρ. Κολλίντζα και να διαλύσουμε τη διακομματική παρέα Αλογοσκούφη, Πραστάκου, Κατσουλάκου, Βέττα, Καραμάνη. Είναι αυτοί που έχουν επιβάλλει το νόμο της σιωπής, 'ΟΜΕΡΤΑ', προκειμένου ανενόχλητοι και ατιμώρητοι να παραβιάζουν κάθε έννοια έννομης τάξης. Έτσι, ο αγώνας που ξεκινήσαμε το Μάρτιο του 2010 με αφορμή την παραβίαση της απόφασης της ΓΣ του Οικονομικού που απαγόρευε στον Τρ. Κολλίντζα να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Proton Bank επιτέλους έχει αίσιο τέλος.

Η πρώτη δικαίωση βέβαια είχε έρθει από τον Αύγουστο του 2010 με την παραπομπή του στο πειθαρχικό συμβούλιο λόγω παραβίασης της κείμενης νομοθεσίας που αφορά τα μέλη ΔΕΠ. Πάρα ταύτα όμως, οι προστάτες του, εντός και εκτός ΟΠΑ, συνέχιζαν να του παρέχουν ασυλία και να του επιτρέπουν να προσέρχεται στο Πανεπιστήμιο με το ιδιόκτητο αυτοκίνητο της Proton Bank ακόμα κι όταν χρεοκόπησε την τράπεζα ζημιώνοντας κατά 701 εκατομμύρια ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο. Ειδικότερα:

- οι τότε πρυτανικές αρχές του ΟΠΑ (Πραστάκος, Κατσουλάκος, Χαλικιάς)

- ο τότε πρόεδρος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης και η πλειοψηφία των μελών ΔΕΠ του τμήματος καθώς και,

- η τότε Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου

αγνόησαν επιδεικτικά τις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί στον Τρ. Κολλίντζα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, επιβάλλοντάς του δέσμευση των προσωπικών του λογαριασμών και απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε γιατί πίστευαν πως θα έχουν εσαεί το ακαταδίωκτο. Όμως, μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και η κακή του μοίρα.

Ο εγκλεισμός στον Κορυδαλλό, του υπόδικου Κολλίντζα, αφήνει έκθετους και υπόλογους πολλούς συναδέλφους του. Όλους όσους προαναφέραμε καθώς και τον νυν πρύτανη του ΟΠΑ Κ. Γάτσιο, την πλειοψηφία των μελών ΔΕΠ του Οικονομικού και την παράταξη της ΔΑΠ, οι οποίοι ενώ γνώριζαν για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα του ενέκριναν εκπαιδευτική άδεια ενός έτους στο εξωτερικό και μάλιστα με διπλές αποδοχές. Ευτυχώς όμως, η δικαιοσύνη τους πρόλαβε. Εξίσου ένοχοι είναι τόσο ο πρόεδρος των μελών ΔΕΠ Κ. Καραμάνης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, οι οποίοι όχι απλά σιωπούσαν για τις εγκληματικές πράξεις του Τρ. Κολλίντζα απεναντίας εξαπέλυαν μύδρους κατά της ΠΑΣΠ που αγωνιζόταν για την παραδειγματική του τιμωρία.

Ο κύκλος της ανομίας και της ατιμωρησίας στο ΟΠΑ κλείνει οριστικά. Και η αρχή γίνεται με τη φυλάκιση του Τρύφωνα Κολλίντζα. Το μόνο ερώτημα που απομένει να απαντηθεί τώρα είναι το ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης