Πώς έστησαν την εγκληματική οργάνωση Λαυρεντιάδης - Κολλίντζας

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2012-2013
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

 Βαρύτατο κατηγορητήριο για τον Λ.Λαυρεντιάδη και την παρέα του...

tvxs logo high white 560

Βαρύτατο κατηγορητήριο για τον Λ.Λαυρεντιάδη

«Δομημένη ομάδα» που λειτουργεί ως σήμερα με «πλήρως ελεγχόμενα πρόσωπα» στην Proton Bank για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά του, είχε συστήσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, σύμφωνα με το πολυσέλιδο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί για τα ζημιογόνα δάνεια που χορήγησε η τράπεζα, σε εταιρίες αμέσου ή εμμέσου ενδιαφέροντος του κατηγορούμενου επιχειρηματία. Η ογκώδης δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, περιλαμβάνει συνολικά 33 κατηγορούμενους, στελέχη της τράπεζας και άλλα πρόσωπα.

Διαβάστε Περισσότερα...

thema

«Δομημένη ομάδα για τη διάπραξη κακουργημάτων»

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στο ίδιο κελί με τον Λάκη Γαβαλά και τον Γιώργο Σαχπατζίδη κρατείται από τη Δευτέρα ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει επαναφέροντας μάλιστα, ενώπιον της ανακρίτριας την πρότασή του να επιστρέψει ποσό 160 εκατ. ευρώ. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αντιμετωπίζει σοβαρό, χρόνιο, πρόβλημα υγείας που καθιστά κατά καιρούς αναγκαία τη νοσηλεία του στο εξωτερικό. Μάλιστα, καθιστά τη Δικαιοσύνη υπεύθυνη για την πορεία της υγείας του στο μέλλον.
Το πιθανότερο, πάντως, είναι να εξεταστεί από γιατρούς προκειμένου να κριθεί αν θα κρατηθεί στο νοσοκομείο ή στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Διαβάστε Περισσότερα...

 

 

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης