Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα όπλα, το Δημόσιο Πανεπιστήμιο στο στόχαστρο

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019-2020
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Καταγγέλλουμε την συνεχή και απροκάλυπτη επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα οι οποίες σε πλήρη συνεννόηση με την πολιτική τους ηγεσία καταλύουν καθημερινά κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελευθερίας.

Το σημερινό περιστατικό με ασφαλίτη ο οποίος κραδαίνοντας όπλο εισήλθε στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου το οποίο ήταν γεμάτο από φοιτητές και φοιτήτριες φαίνεται πως είναι μέρος ενός επεξεργασμένου σχεδίου προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να θρηνήσουμε θύματα εντός Πανεπιστημιακού χώρου.

Στο όνομα της ασφάλειας των πολιτών διαπράττονται καθημερινά αναρίθμητα περιστατικά αστυνομικής βίας την ίδια ώρα που το οργανωμένο έγκλημα θεριεύει βρίσκοντας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τον καλύτερο σύμμαχο για τις βρωμοδουλειές του.

Η δέσμευση περί αισθήματος ασφάλειας επί κυβέρνησης αρίστων όπως μας υποσχέθηκαν αποδεικνύεται ένα ακόμη χονδροειδές ψέμα και αποκαλύπτει το πιο αποκρουστικό και αντιδημοκρατικό προσωπείο τους. Έφτασε η ώρα πλέον να αντιταχθούμε μαζικά για να ακυρώσουμε οριστικά τα σχέδια τους πριν πετύχουν τον στόχο τους και θρηνήσουμε θύματα.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης