Αίτημα για μείωση διδάκτρων Μ.Π.Σ. & παροχής μέρους των αποδοχών από τους καθηγητές για ιατροφαρμακευτικό υλικό

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019-2020
Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Στη σημερινή δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία οφείλουμε όλοι μας να επιδεικνύουμε αλληλεγγύη και ανθρωπιά και την ίδια στιγμή να συμβάλλουμε τα μέγιστα ώστε να μην χαθεί καμία θέση εργασίας προκειμένου να μη δοκιμαστεί οικονομικά κανένας συμπολίτης μας.

Για το λόγο αυτό ζητούμε από τα μέλη της Συγκλήτου να αποφασίσουν από το τρέχον εξάμηνο τη μείωση των διδάκτρων που καταβάλλουν οι φοιτητές στα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Επιπρόσθετα, ως ακαδημαϊκοί δάσκαλοι οι οποίοι βρίσκεστε στην πρωτοπορία της Ελληνικής κοινωνίας ως ελάχιστο δείγμα έκφρασης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από μεριά σας, σας καλούμε να διαθέσετε για αγορά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού σε όποιο Νοσοκομείο επιλέξετε, μέρος των επιπλέον, του μισθού σας, αμοιβών οι οποίες προέρχονται από την άσκηση της εκπαιδευτικής και ερευνητικής σας ενασχόλησης.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα επιδείξετε υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε μια δοκιμαζόμενη κοινωνία που πριν προλάβει να αναπνεύσει ελεύθερα μετά από δέκα χρόνια σκληρών μνημονιακών πολιτικών αρχίζει να ξαναβλέπει τον εφιάλτη μιας επερχόμενης βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό αίτημα που καταθέσαμε στη Σύγκλητο του πανεπιστημίου πατώντας εδώ.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης