ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2023-2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων επιλογής μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα λήξει την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.Αυτή η ημερομηνία συμπίπτει σύμφωνα και με την τελευταία αναθεώρηση του ακαδημαϊκού ημερολογίου 2023 – 2024, με την τελευταία ημέρα προθεσμίας για την ανακοίνωση των βαθμολογιών της εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου.

Γίνεται αντιληπτό ότι αρκετοί φοιτητές μέχρι και τελευταία στιγμή δεν θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό και το είδος των μαθημάτων που απαιτείται να δηλώσουν για το εαρινό εξάμηνο. Ιδιαίτερα για τους φοιτητές άνω του 4ου έτους, ελλοχεύει ο κίνδυνος δημιουργίας σύγχυσης μιας και η προθεσμία που δίνεται είναι η Παρασκευή 5 Απρίλιου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης σχετικά με τις δηλώσεις μαθημάτων για την Εμβόλιμη Εξεταστική.

Στα πλαίσια αυτά κρίνουμε σκόπιμη την παράταση των δηλώσεων μαθημάτων για το Εαρινό Εξάμηνο, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου, ώστε να καταφέρουν όλοι οι φοιτητές να δηλώσουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν.

Δείτε εδώ το αίτημα όπως κατατέθηκε στον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης